BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

oho se menikin jo

Olen ollut oikein laiska päivittämään näin pääsiäisen aikaan, koska oli niin hurjasti touhuamista, ja tuttuja ja tekemistä, eikä kerta kaikkiaan huvittanut nörttäillä. Outoa. Olen laskenut mäkeä senkin edestä, etten ollut laskenut yhtäkään aiemmin, ja polvet ja jalat muutenkin ovat täynnä mustelmia. Mutta oli kivaa.


Mekkokangas on nyt värjätty, ja tälläinen siitä tuli. Olisin voinut eilen heittää koko rätin roskiin, sillä olin niin kiukkuinen koko kankaalle. Mokoma oli mennyt pesussa purkaantumaan niin, että kaikki saumanvarat purkaantuivat veks yhdeksi lankamytyksi ! En nyt sitten tiedä mitä tästä tulee, tuleeko mitään, sillä on kurssia on jäljellä enää vähän, ja mekko pitäisi vielä kursia kasaan. Juuri nyt tuntuu siltä, että jos saan tämän valmiiksi niin siitä tuskin tulee käyttökelpoinen. Pyh ja pah.

Mitään näytettävän arvoisia asukokonaisuuksia minulla ei ole tällä viikolla ollut, johtuen siitä, että joudun verhoutumaan kokonaan kaulaliinoihin ja toppatakkiin, sillä ulkona on todella, todella talvi.

Loppuun vielä mäenlaskukuva. Mänty katkesi.


Hoh, olinpa taas tylsä. Miksi postaan tälläistä turhuutta?