BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

satajayksiärräpäätä

Ärrrrrrrr syön kohta koko blogin. Miksi-hemmetissä-bannerin-alla-on-tuommoinen-ihmeellisyys? Ja kautta karvaisten varpaitteni miten sen saa pois ! Ei ikinäikinä pitäisi sössiä ulkoasun kanssa väsyneenä, etenkään kun ei osaa tehdä sitä edes täydessä mielen ja hengen terveydessä.

Auttakaa nyt härreguud.

//muoksmuoks: Olen liian väsynyt riehumaan tämän kanssa, joten menen nukkumaan. Korjaan asian kun siihen on aikaa, eli tiistaina. Jos osaan siis. Siksipä apujatarvitaan/ kinutaan/ anellaan/ huudetaan edelleen. Ilman niitä voi olla, että tietokone löytyy myöhemmin turmeltuna pihamaalta. Nyt olen ihan liian vittuntunut ja teiniangstinen yrittämään korjata tuota kakkaa ulkoasua. Tyhmätyhmätyhmä.

3 asiaa:

essi kirjoitti...

En osaa kyllä millänsäkkään auttaa yhtään sua! :( MUTTA oot tehnyt ulkoasusi bannerissa näkyvän osoitteen syöverissä(ko/kö)? Onko se semmoinen ohjelma, jonka turvin myös vähän onnettomampi näpertäjä onnistuisi? =)

Juuli Linnea kirjoitti...

Oivoioi eipä ole tällä todellisella epätietokoneihmisellä neuvoja antaa :(

aino kirjoitti...

ess´: yritin yhtä oranssia alkoasua tuolta pimp-my-profilesta, mutta se olikin ihan huono, ja sitten vaihdoin tavalliseen blogger-asuun, ja tuo mainos jäi tuohon. Eli sitä sivua EN todellakaan suosittele. Mutta aikasempia ulkoasuja oon lataillu Pyzamista (googleta pyzam, tai sit blogger layouts), joka on tosi jees :) ja ennenkaikkee: erittäin helppo! :D

caramelo: voiei, nyyyh :( :D