BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

tapahtui haalari

Yleensä aina "palkitsen" itseni koeviikon jälkeen jollain kivaudella, mihin yleensä luonnollisesti tuhlautuu jokunen kolikko. Nyt kävi niin, että koeviikko on vasta ensiviikko ja osteluita on tehty jo aika roimasti...


Kävin katsomassa haaremihaalaria kolme kertaa, sovitin kerran ja tänään ostin sen. Vaikka se on outo, ei edes kaduta. Maailman mukavin päällä, ja haalarithan on in, eiks je?

Nämä on ajat sitten ostettu, ja Enspanjassa ne ruotivat akillesjänteeni verille (+ kolme muuta rakkoa), mutta aion käyttää niitä siitä huolimatta kesällä hyvinerittäinpaljon, koska ne on nätit. Ja sopii uuteen urbaanihippihaalariini.


Bobyshopin uutuusihanuuteni oli vaan pakko kuvata, koska se:
a) tuoksuu mangomelonijätskille, eli kesälle,
b) on törkeän ihanaa koostumukselta ja tekee ihosta vauvanpyllyä, ja
c) asustaa söpönvärisessä purnukassa, ja koska sain uuden kuvanmuokkausohjelman (jee !!) se näyttää vieläkin söpömmän räikeältä.


Sen kaveri on mandariinihuulirasva, joka tuoksuu joltakin kivalta, ekalta Bodyshop-rasvaltani, jonka sain pienenä. Oi muistojamuistoja.

Haalari ja kaverit eivät suinkaan ole ainoita jotka tapahtuivat. On tapahtunut myös kolme korua, kaksi paitaa, aivan liikaa karkkia, yhden rintsikat, monta nettikauppatilausta, ja aikaisempina kesäostoksina housut ja shortsit. Hopsrallaa.


Lisäksi kirjoitustaidolle on tapahtunut muuan ruostuminen. Ja parhaillaan pitäisi tapahtua pänttäys, opiskelu sekä armoton lukeminen.

Hopsrallaa.

2 asiaa:

kullanmuru kirjoitti...

Ihanan piristävä postaus!! Ja nuo haaremihaalarit kyllä näyttää hyvältä sun päällä!! :D

aino kirjoitti...

oi kiitti !