BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntaina, elokuuta 10, 2008

lörinää ja kuvia aiheen vierestä

En millään tahtoisi uskoa, että syksy on muka tulossa jo nyt, vaikka toisaalta odotankin innolla sitä hetkeä, kun saan alkaa käyttää kaikkia ihania villaisia syksyvaatteita. Mutta olisi niin kiva vielä kesäillä, kun aurinko ei ole kovinkaan anteliaasti itseään näytellyt. Eilen löysin kuitenkin karun todisteen siitä, että se on oikeasti kai jo tulossa.


Vaahteranlehdessä oli syksyn väriä ! Jäiks. (Huomatkaa hiusten sointuvuus tuohon lehden ruskaan.)

Toiseksi viimeisen lomapäivän kunniaksi päätin tänään lähteä metsäretkelle. Seuranani oli tietenkin kamera, mutta myös kolme Jaffa-keksiä.

Kävin aika mielenkiintoisen lammen rannalla. Yritin räpsiä hienosta tunnelmasta kuvia, mutta sitten sadekuuro yllätti ja lähdin polkemaan pää kolmantena jalkana (ei oikeesti) kotiin päin.

Ajattelin illemmalla yrittää väsätä uutta banneria. Olen ihan luuseri näissä asioissa, mutta haluan uuden, tulee se sitten olemaan hienompi tai huonompi, kuin vanha. Uusi ulkoasukin olisi kiva. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi.

Ai niin. H&M:n syysvaatetilaus on postitettu jo viime viikolla, mutta paketin parhaimmat palat kotiutuvat vasta lokakuussa, huoh. Olen myös ihan pulassa, sillä en tiedä miten ekapäivänä pitäisi pukeutua kouluun. Jäiks, koulu!

2 asiaa:

etta kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia! Erityisesti bannerisi otos on vallan mainio! :)

aino kirjoitti...

etta: voi kiitti:)