BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torstaina, elokuuta 07, 2008

tukanleikkuun ihanuus

Nettiyhteyhteytemme oli rikki, enkä ole siksi päässyt päivittelemään. Kesätyö on nyt kuitenkin päihitetty, ja rahat tilillä, jeah !

Kävin töiden loppumisen kunniaksi kampaajalla. No okei, ehkä myös siitä syystä, etten halua näyttää viikon päästä koulun alkaessa miltään heinäpeltopäältä. Ihanaa, kun otsatukkakin on inhimillisen pituinen, ja muu letti tasavärinen ja sileä. Uutta tukkaa lähdin testaamaan kaupunkireissulle.

Väri on se sama vanha vähän-ruskeaa-vähän-punaista.

Syhräsin tukkaan yöksi nutturat. Ehkä kaikkeista kätevin tapa hiuslaiskalle saada ihan kivat syksykiharat.



Paras tapa ottaa asukuvia ei ehkä ole räiskiä niitä kiireessä matkalla linja-autolle, mutta ehkä selviän elämästä ilman perässäkulkevaa, palkattua valokuvaajaakin. Koska ulkona on viimepäivinä ollut ihan syksyinen ilma, en voinut olla pukeutumatta myös sen mukaisesti. Kukonaskelkuvioitu hame on joku kauan sitten ostettu halpis, mutta kivan syksyinen. Nilkkoihin ryttäsin ylipolvensukat, ja kylmää torjui melkein samanvärinen huppari. Molemman H&M:ää.

Ostosretki osoittautuikin aika tuottoisaksi. Kierrätyskeskus tarjosi taas yhden kivan vyön, ja Lindexiltä nappasin valkoisen paidan, joka odottaa tuunausta. Esittelen sen sitten valmiina, sillä ainakin vielä nyt luotan siihen, että saan paidan askarreltua valmiiksi joskus tämän vuoden (tai realistisemmin kahden) sisällä.

Tämän hupsunvärisen teepparin näin veljelläni viikonloppuna. Yritin lahjoa sitä antamaan sen minulle, mutta paita taisi olla sillekin aika lemppari. Jim&Jillissä pyörähtäessäni näin ihan sattumalta pinkan näitä, ja ostin siis omani. Hinta oli 14.95 € ja merkki siis Jack&Jones. Väri on ihan törkeä, en tiedä tosin kumpi enemmän: törkeän ruma, vaiko törkeän makee. Siitä olen kuitenkin varma, että tämä tulee olemaan niin käytetty syksyn pelastajavaate. Mustat pillit ja seonsiinä.

Äsken tapahtui jotaki kummaa. Söin Jätskiautosta ostettua tuuttia, ja olin matkalla vohvelin terävää päätä kohti, kun kieleni tökkäsi pohjaan. Yleensä vain sen ihan pohjan kuorruttava suklaa ylsikin nyt puoleen väliin tuuttia! Tuhti tuutti se ainakin oli, ja tuhti on myös oloni nyt, koska söin juuri puoli vohvelitötteröllistä suklaata. Olen kovin kummastunut.

//muoks: Miksihän tuo rivinvälien suuruus vaihtelee noin kummallisesti?! En tykkää siitä yhtään, olenkohan sorkkinut jotakin asetuksia vahingossa. Ops.