BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torstaina, heinäkuuta 24, 2008

i got it from my mama

Äipän kaappi on ehkä parasta ikinä, jos on kamala shoppausinto, mutta mahdollisuuksia osteluun ei juuri ole. Tässä parit tämän kesän löydökset, jotka siirsin maman kätköistä omiin säilöihini.



Sininen nahkavyö nätillä soljella, ihana yksityiskohta, nyt jos vielä löytäisin saman väriset sukkahousut ! Alla edc:n shokkipaita.

Valkoiset Höglin peeptoet on tosi nätit, ja ihanat jalassa. Minulla on aikas vähän valkoisia vaatteita, mutta näiden takia voisin penkoa nekin vähäiset esille. Oranssit pikkukorkkarit on vähän kummat, mutta jokin niissä käski jättämään ne vielä esille. Pohjassa lukee Fashion, muuta vinkkiä merkistä en löytänyt. Ehkä löydän näillekin syksyn tullessa, tai lähinnä koulun alkaessa, jotakin käyttöä. Söpöt ne ainakin ovat.

Yhdet ihanat mustat avokkaat löysin myös, niistä en kylläkään saanut yhtään kuvaa, jossa ne eivät näyttäisi mustilta makkaroilta. Edellisessä postauksessa ne kuitekin vilahtavat housujen kaverina.

Sain sittenkin töitä, joten tämä viikko ja seuraava vierivät siellä. Illatkin kuluvat kovin äkkiä, kun pitää herätä aamulla jo kuudeksi töihin. Asupostauksia ei siis ehkä näillä näkymin tulossa, sillä seuraavankin viikon vietän näissä releissä:

Rankkaa, mutta äijäduunissa meikäkin oppi juomaan kahvia !

5 asiaa:

Alma kirjoitti...

Just aattelin laittaa kommentin että pistäs työvaatteistakin kuva :D

aino kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
aino kirjoitti...

(sössin edellisen kirjotuksen)
alma: ja miehän laitoin, heti kun vaan sain otettua :D tosin oon kyllä yleensä teepaitasillani ;D

MouMou kirjoitti...

Molemmat kengät ovat tosi kivat!:)

aino kirjoitti...

moumou: niin minustakin, en tosin tiedä osaanko käyttää niitä... :D