BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

apina kanssa norsun, teki metsään korsun

Huomasin juuri, että aloitan kaikki postaukseni aina puhumalla säästä. Asia muuttuu nyt. Edellisessä postauksessa oli myös tyttöilyä kylliksi joksikin aikaa, nyt tälläinen tylsempi paketti. Siis tosi tylsä.

Kävin tänään hienosti syömässä, en ole ikinä ennen syönyt sekä alkuruokaa, että pääruokaa. Ja voi olla, etten ihan äkkiä syökään, tuntuu nimittäin kuin olisin syönyt kokonaisen norsun. Ennen syömäilyä kävin käsityöläismessuilla, jossa oli vaikkamitäihanaa. Saippuakuplapaja oli lemppari, vaikka en tuulen vuoksi saanut aikaiseksi yhtäkään kunnon jättikuplaa, vaikka muut niitä kyllä räkivät reilustikin.

Syötyäni itseni norsuksi, tallustin katsomaan vanhoja sotimisjuttuja, salpalinjaa, mikä ilmeisesti tarkoittaa samaa, kuin juoksuhauta, ja korsuja, ja kaikkia muita juttuja, joista ukit kertoo innoissaan.

Olen alkanut käyttää tuota Lindexin laukkua joka käänteessä, ja koska tuo äipän vanha vyö sopii sen kanssa mainiosti yhteen, käytän aina myös sitä. Ja puukorua. Mekko on se omatekemä. Olen myös aika ihastunut kaikenlaisiin boho-tyylisiin kuteisiin, ja ehkä yritän noilla ruskeilla nahka- ja puumatriaaleilla vähän bohottaa.

Kyllä noista hippilettikuvista huomaa, että kampaajalle olisi mentävä. Ehkä kuitenkin säästelen vielä vähän aikaa, ja piipahdan sitten juuri ennen koulun alkua, jotta voin mennä syksyllä kouluun vähän nätimmässä letissä.

Otsikko on muuten M.A. Nummisen Apina ja gorilla-sta, hi hiiiiii mikä laulu !