BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

voi vuittonii

Oho, kylläpäs olen ollut hiljainen täällä. Käväisin lauantaina sirkuksessa, ja olin ihan varma, että kamera oli laukussa. Superhienon voimisteluosion keskellä aloin sitten kaivella handbagia, ja aikani tavaroita ulos mätettyäni tajusin, että ei se sitten siellä ollutkaan. Kiltisti se sängyllä minua odotti, kun palasin illalla kotiin. Jeah, ei siis kuvia sirkuksesta.

Haluaisin muutenkin kirjoitella enemmän vaatteista ja muodista ja kaikista ihanuuksista, mutta nyt kesällä asut ovat lähinnä lomaverkkareita, ja linja-auto kaupunkiin (shoppaamaan/seikkailemaan) klo. 7.05 ei juuri houkuttele.

Mutta nyt kuitenkin oikeesti asiaan, pitkästä aikaa. Käväisin tänään sen trampoliini-kaverin, luona hyppelehtimässä. Ja voi luoja meinasin saada yläraajahalvauksen, kun näin millainen laukkuihanuus tytsyn kaapista pilkottikaan. Sitten vielä kuulin, ja myöhemmin myös itse näin, että se oli aikuistenoikee Louis Vuitton. Siis mitäääääh? Ja aivan järjettömän suloinen barbilaukku vieläpä, nam !























Ja ihana romanttinen, vaaleanpunainen tyttöhuone vieläpä. Oih.
Jottei tämä nyt ihan lässyksi menisi, lopuun vielä tää-ois-vähän-niinkun-asukuva. Olin kunnon poikavaatteissa liikenteessä, jotkut ikivanhat roikkuhousut, ja Lindexin 9.90 € cat and birdcage-paita. Paidassa oleva kuva on tosi söötti, (ja mikä asukuva se nyt sellainen olisi, jossa vaatteet näkyy kunnolla, pah) mutta itse malli ja väri on tosiaan vähän poikamainen.

Huomenna lähden juhlimaan toisen kaverin luokse. Näkemisiin.

2 asiaa:

Taru kirjoitti...

siis voi apua!! :OO
mä haluaisin niin kovasti aidon Vuittonin, mutta tuntuu siltä että menee 56 vuotta että saan siihen tarpeeksi rahaa.
Mut toi on upee.

aino kirjoitti...

gloss.: niimpä, mut ehkä sitten mummoina ostellaan kaapit täyteen vuittoneita ;D