BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lauantaina, heinäkuuta 12, 2008

housuhysteriaa

Kävin tänään katsomassa lastenoopperaa (Seitsemän koiraveljestä) uudet, maailman parhaimman väriset sukkahousut jalassa. Pensasruusun kukat oli ihan samanvärisiä.




Päällä oli siis
- Lila perhoshihanen: H&M
-Korkeavyötäröinen nappifarkkuhame: kierrätyskeskus
-Vyö: Lindex
-Sukkikset: KappAhl
-Kengät: Ecco

Nuo sukkahousut on uusin ostos, olen metsästänyt tuon värisiä jo joulusta asti, ja sitten KappAhlin alesta löysin nämä kaunokaiset, viimeiset jäljellä olevat, hintaan 3.95 €. Koko oli muistaakseni 42, mutta en voinut vastustaa ostamista, ja onneksi ostin, sillä ne tuntuvat juuri sopivan kokoisilta. Siispä joko ahterini on levinnyt, tai sitten KappAhlinkin kokomerkinnät vähän mättävät. Luulen, että ne tulevat olemaan syksyllä superkovassa käytössä.
Samalla reissulla ostin myös Little Miss Sunshine-leffan, jota tänään aloittelin katselemaan. Niin ihana elokuva, pitkästä aikaa jokin kunnollinen pirteä, aidonoloinen leffa, nam.



Olen jo kauan kauan etsiskellyt höyrypäissäni korkeavyötäröisiä pillifarkkuja. Ne vaan ovat jotenkin niin järjettömän hyvän näköisiä, ainakin muiden päällä, ja tahtoisin niin sellaiset omaankin kaappiini käytettäviin. Aina, kun olen niintä jossakin kaupassa nähnyt, ovat koot jo menneet aikapäiviä sitten loppuun, ja olen useammin kuin kerran yrittänyt tunkea ahterini ja massuni 34 kokoisiin pöksyihin; surkealla menestyksellä. Eilen sitten aloin etsiskellä korkeavyötäröisiä nettikaupoista. Kysyn kuitenkin : Satutteko tietämään nettikauppoja, joista löytyisi korkeavyötäröisiä denimpillejä kohtuulliseen hintaan? Vastailkaa pliis, jos tämän luette, sillä tuskastun kohta sovittelemaan niitä epäkelpoja, barbin ahterille sopivia yksilöitä.

Juuri tällaiset olisivat niin täydelliset ! Samanlaiset housut löysin Asokselta, mutta vain mustat, en ymmärrä miksei niitä ole voitu tehdä denimeinä, jos Katella kerta oli juuri sellaiset... Pöh. Jos en löydä poksyjä kohta muualtakaan, tilaan varmaankin ne Asoksen.


Loppuun vielä omanaamakuvia, kukka oli niin kiva.

2 asiaa:

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko sulla, siis toi korkeevyötäröinen missä on nappeja. en ite olisi varmaan yhdistellyt tollain violetin kanssa mutta kivan näköstä silti
:---)
ihanat muuten noi sun housut tossa ylemmässä postauksessa! ja ne henkselit on just hienot.

aino kirjoitti...

laura: kiitos, se hame on ehkä paras kierrarilöytöni. lila tuntui vaan sinä päivänä niin hyvältä väriltä;)


niihin housuihin olen itsekkin ihan rakastunut, henkselit tuo ehkä vähän jotain rokimpaa niihin... :)