BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikkona, heinäkuuta 02, 2008

Suomirokkia auringonlaskussa

Menneinä päivinä olen aika lahjakkaasti keksinyt muutakin tekemistä, kuin sisällä (tai ulkona) nököttämisen, ja päivittäisen "pyöräilen kyläkauppaan jätskille"-reissun. Toissapäivänä hilluimme kaverini kanssa pitkästä aikaa pitkin kylää. Huono puoli oli se, että meidän lisäksi siellä pörräsi vain itikoita, siis mikä meno ! Ajelimme sitten pyörillä ympäriinsä, ja yritimme löytää kivoja kuvaspaikkoja.


Päällä minulla oli ne vanhoista strech-pökistä leikkaamat shortsit, H&M:n organic cotton-toppi, ja toisinaan, kun ärsyynnyin inisijöihin liikaa, myös vanha tuttu violetti huppari. Sinappilaukku sopi väriltään hyvin retroshortseihin. Jalassa omppo-tennarit.

Mikä asento??

Eilen päätimmekin sitten lähteä telttaretkelle pikkuruiseen saareen. Soutuveneestä näkyi pinnalla ehkäpä 10 senttiä, sillä kumpikaan meistä ei oikein osannut minimoida mukaan otettavia juttuja. Kaikkea muuta minulta löytyi, paitsi teltta, polttopuita ja puukko, kaikki aikas olennaisia korpiretkellä. Kaveriltani löytyi onneksi sitten teltta, mutta ruoanlaitossa jouduimme tyytymään retkimuonaan; nuudelit ja keitetyt nakit.

Otin vanhoja Suomirokkia-cd-levyjä mukaan, ja niitä oli kiva kuunnella auringon laskiessa. Silloin avattiin myös koulunloppumis/kouluun pääsemis-shamppanjaputeli. Astelin oikein kuvauksellisesti järveen, auringon siltaan poksauttamaan korkin, ja aikani väänneltyäni huomasin, että pullossa oli kierrekorkki. Siis skumppapullo, jossa on kierrekorkki, mitä huijausta !!

Tässä vaiheessa tajusin kierrekorkin, ja lopetin "katsokaa kuinka se poksahtaa"-poseeraamisen. Pettymys oli karvas...

...,mutta onneksi maku ei.

Telttailu onkin yllättävän mukavaa, ja päätimme ottaa joskus uusiksi, tosin ehkä paremmin varustautuneena. Molemmille patja, polttopuita, aamupalaa, sekä hämähäkintappovälineitä. Loppuun vielä yötön yö.

2 asiaa:

MouMou kirjoitti...

Nauroin tuota poseeraustasi ääneen, aivan mahtava!:D

aino kirjoitti...

moumou: hah, hyvä jos naurattaa :D meikällä aina tulee kaukolaukasijan kanssa niin kiire, että on äkkiä vaan huitastava joku pelleasento :D