BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

perjantaina, elokuuta 08, 2008

projekti joka tapahtui

Vääränlainen jäätelötuutti ei ollut ainut kumma asia, joka eilen tapahtui. Sain nimittäin painettua sen valkean teepparin, josta eilenkin taisin höyrytä. Lopputulos:

Olen ihan tyytyväinen. Kangasvärin ostin Tiimarista, tein kalvolle sapluunan ja "töpöttelin" paitaan. Värin kuivuttua silitin tekstit ja heitin paidan pesukoneeseen, jossa kaikki vahinkoroiskautukset peseytyivät onneksi pois. En muuten kaupassa edes huomannut, että paidassa on hihansuissa tuollaiset kivat, vähän merimiestyyliset napit !

Kohta painelen kirjastoon lainaamaan sadepäiväluettavaa. Ja kyllä, laitan housut jalkaan ensin, ei tuota paitulia ehkä ihan mekkona voi kuitenkaan käyttää. Sukkahousut muuten Seppälästä.

4 asiaa:

Ocean kirjoitti...

Kiva tuli paidasta :) Äh, mun pitäs hankkia siniset sukkikset kans..

aino kirjoitti...

ocean: kiitos, olen itsekkin aika yllättynyt miten onnistuin olemaan sotkematta! :D nuo seppälän siniset oli 4.95 €, ei minusta paha hinta, ja värikään ei liian sähköinen.

Arrie kirjoitti...

Kiva paita. <:
Minäki oon miettinyt että voisin ostaa tavallisen valkoisen paidan ja painaa siihen kuvioita, mutta veikkaampa, että en saa kangasväreillä aikaiseksi muuta kuin sotkua.

Sukkiksetkin on hienot. :>
Mulla on itelläni melkeen samanlaiset, mutta ne alkaa mennä jo rikki ja nyt on paniikkipaniikki siitä, että mistä saan uudet, kun en tuon värisiä oikein missään ole enää nähnyt.
Yyyyyh.

aino kirjoitti...

arrie: kannattaa koittaa rohkeesti sitä painamista, minäkin luulin yhdessä vaiheessa että paita on ihan pilalla, mutta sotkut lähti tosi hyvin pesussa kun niitä ei silittänyt kiinni ennen pesua ! :DD ja nuo sukkikset tulee kyllä olemaan miunkin syksyn lempparit :)