BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008

lunta ja aurajuustopipareita

Nyt on aika harvinaisuus tulossa, nimittäin kokonainen postaus ilman omakuvia. Sunnuntaisin pärstä yleensä näyttää lähinnä siltä kliseiseltä petolinnun ahterilta, joten nyt päivän kuvasaalista ilman niitä.

Aamulla heti herättyäni hihkuin puoliääneen, kun kurkistin ikkunaverhon raosta ulos ja huomasin, että ei helkkari, siellähän on lunta ! Innoissani räiskin huuruisen ikkunan tassunjälkiä täyteen.


Ihan niin laiskaksi en kuitenkaan heittäytynyt, etten olisi jaksanut käydä ulkona kuvaamassa. Hilpaisin kotipihalle nappaamaan pari todistetta loppusyksystä. Kävin myös pikkuruisella lenkillä, blogitauon aikana ehdin nimittäin kunnostautua silläkin saralla vähäsen.


Tavisjoulupiparien leivontaan ei ihan vielä ryhdytty, mutta äippä leipoi toisia lemppareitani: aurajuustopipareita. Simppeleitä tehdä, ainakin valmistaikinasta.


Ensin mätkitään kaulitun taikinan päälle aurajuustohippusia. Sitten taikinalevy puöritetään rullaksi, ja leikataan siivuja. Ja uuniin.


Nyt muutamat rästikouluhommat ja illalla Idolsia. Vähän pelottaa, luin netistä, että Anna laulaa Emiliana Torrinin Jungle Drumin. Tykkään Emilianan biiseistä ihan hirveästi, enkä haluaisi, että niistä tulee mitään idolsrenkutuksia. Mutta saa nähdä.