BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

Sadepäivä = kivapäivä

Siitäkin huolimatta, että jouduin tänään heräämään klo. 6.05 (säälittävät 15 minuuttia aikaisemmin kuin yleensä, mutta tiukkaa se silti teki !) ja kastuin taas heti aamulla juostessani bussipysäkiltä koululle, oli tänään oikein kiva päivä. Pääsin koulusta jo yhdeltä, mikä oli ruhtinaallisen aikaisin ja olen nyt nautiskellut hiljaisesta iltapäivästä.

Päällä oli tänään harmaa neulemekko, järjettömän hyvän väriset sukkikset ja kapea vyötärövyö. Sukkahousujen väri katosi jonnekkin kuvatessa, ei ne oikeasti ole tuollaiset ihmepunaiset. (Tuosta salmiakista on kehkeytynyt minulle jokin pakkomielle: en millään selviä matikantunneista ilman ! Joskus jopa askin rapina laukussa helpottaa...)

Päivän naurut irtosivat Heijastuspinnan tästä postauksesta ja alla olevasta kuvasta. Nuo piirettyduppaukset ovat niin törkeän huonoja, että en voi kuin nauraa ! Etenkin Missä ovat yksisarviset?-biisi on jotain niin sakkaa, kikatin hulluna ja kuuntelin sen varmaan 5 kertaa tänään.


Tämä kuva taas. Pakko laittaa se näkyviin, meinasin nimittäin pullauttaa suklaakakut pöydälle alettuani nauraa, kun huomasin tämän muiden joukossa. Kuvan tarkoitusta en ihan muista itsekkään, mutta se ei ollut raivokas perseen rapsuttaminen.