BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

eilinen höystettynä upseerimekolla

Eilen menin onnellisesti vasta kymmeneksi kouluun, ja päätin kuvata päivääni (tai lähinnä aamua ja iltaa). Tässä pari kuvaa eiliseltä siis.

Kello soi 7.40 ja rymysin unenpöpperössä sattumanvaraisiin lattialla lojuviin vaatteisiin. Omppopuu näytti kivalta auringonnousussa, avasin ikkunan ja haistelin syysaamua.

Edelleen tokkuraisena mätin meikkiä naamaan ja suhersin tukan nutturalle. Tuli ihan jees.

Tein muumimukillisen kaakaota ja juustoleivän, ja istuin alas töllöttämään edellisiltaista Jenkkien huippista. Makeover-jakso, jes ! Kaksoset on lempparit, samoin tuo alalaidassa keskellä oleva neito, nimestä ei haisua.

Sitten pyyhkäisinkin jo kouluun. Iltapäivällä käväisin kierrätyskeskuksella katselemassa sopivaa asua ensi viikolla oleviin koulun bileisiin, joissa meitä ykkösiä nasutetaan/mopotetaan/kiusataan kaikin muinkin tavoin. Teemana firman pikkujoulut, ja tälläistä lähti.
Hassu ysärimekko kahdella eurolla. Siinä on ihan karseat olkatoppaukset, ja malli ja kangas muutenkin ihan leidit, mutta juuri tälläistä hainkin. Ajattelin siis pukeutua Jonkun Firman sihteeriköksi. En ole vielä ihan varma mitä lopullisessa asussa tulee olemaan, mutta kentit tuohon ainakin vielä lisään.
p.s. Oon ihan koukussa Skinsiin, ah ihanaa !