BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lauantaina, syyskuuta 20, 2008

onko parempaa kuin laiska lauantai?

Huhhah hei, koeviikko on ohi ja elämä on taas ihanaa. Olen omistanut tämän päivän valokuvaamiselle, laiskottelulle, lukemiselle ja suklaan puputtamiselle. Lauantaisin ei ajatella koulua, vaan otetaan rennosti.


Aamulla lueskelin pitkästä aikaa Tuulen viemää ja lakkasin myös varpaankynnet. Violetilla tietenkin, se on tällä hetkellä ainut kynsilakkani, joka ei ole vanhuuttaan kuivunut kokkareeksi.

Äsken kävin ulkona kuvailemassa, ja valitsin päälle satunnaisia lattialla lojuvia vaatekappaleita. Yllättävää kyllä, en näyttänytkään irtokarkkipussilta, vaan lähinnä vain siniseltä joltakin. (Hame&huppari h&m, sukat Marimekko, kengät Gudrun Sjödén ja villatakki made by mummi. Kai.)
Tapasin myös muutamia sieniä, ja pomppelehdin vähäsen.
Nyt tietokone urputtaa, että tietokoneen muisti alkaa täyttyä kuvista. Höh, hienon kameran huono puoli: kuvat vie tajuttoman paljon tilaa koneelta. Pitäisi kai tehdä jonkinlainen turhien kuvien poisto-operaatio. Illalla luvassa siis ainakin sitä, töllön tuijottamista, sekä ehkä vielä vähän lisää suklaata.
//muoksmuoks: Mitä ihmettä, 10 tilaajaa ! Vau, hauskaa, että joku lukee tätä oikeasti. Ja hei: kiitos !

3 asiaa:

Juuli Linnea kirjoitti...

Hih olen yksi tilaajista, tämä blogi on niin ihanan pirteä ja aito jotenkin. Hirmuisen kivoja kuvia taas kerran, ja ihanat polvisukat!

aino kirjoitti...

caramelo: jesh, yksi rohkea tilaaja uskalsi paljastaa itsensä, olen onnellinen :D ja syvä kiitos taasen :)

Anne kirjoitti...

Minäkin luen, vaikka tulenkin aina suoraan enkä minkään blogilistan kautta :)