BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistaina, syyskuuta 09, 2008

one, two, get crazy !

Ostin keskikesällä aivan ihanimman mekon, ja olen täpinöissäni odottanut sitä päivää, kun ulkona on tarpeeksi syksyistä ja kylmää villamekkoilulle. Tänä aamuna päätin, että on, ja sujahdin viimeinkin siihen täydellisyyteen. Söpöliini on suloisten pilkkujen lisäksi vielä aivan järjettömän mukava päällä.

Mekko on Onlyn, ja vyön bongasin joskus kierrätyskeskuksen lasten vöistä. Se on melkein täydellinen vyötärövyö: tarpeeksi lyhyt, eikä sen loppuosa laahaa metrin verran perässä, tai lörpötä niin, että näytän homssulta.

Kaikki tutut tietävät, että olen surkea päättään asioita, ja se näkyy varmaankin myös näissä nykyään jokaisessa postauksessani vilisevissä kuvasarjoissa. Kahden sekunnin itselaukaisin on muuten uusi paras kaverini, etenkin tälläisinä päivinä, joina energiataso vilisee jossain pilvienkin yläpuolella.

Energiaryöppy saattaa tosin johtua myös huomisiltaisista partypartyista. Mitenköhän selviän koko huomisen päivän läpi iltaan asti, kun olen nyt jo näin innoissani. Noh, luulen, että viimeistäänkin tuplaruotsi tappaa aivosolujeni liialliset spurtit.

Nyt pakkaamaan iiiih.