BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistaina, syyskuuta 16, 2008

masutuubi goes down

Löysin lemppari-syksystä tänään yhden huononkin puolen. Illat pimenee vaan, ja on silkka mahdottomuus yrittää saada otetuksi asukuvia, joissa näkyisin minä, eivätkä ne ylivalottuneet huonekalut, joita ei kuvaan pitänyt edes tulla.

Pakko kuitenkin tulla hehkuttamaan uutta keksintöäni. Ultralyhyitä ja ahteria nuolevia hamosia on keikkunut kadulla aika monia, ja päätin viikonloppuna haluta ehdottomasti itsellenikin ainakin yhden (tai mieluummin sataviisi ). Ja kas mitäs löysinkään. Siskolta unohtunut äitiysmasutuubi löysi paikkansa johonkin ihan muualle, kuin keskivartaloa peittämään.


En tiedä voiko ihminen mennä enempää mutkalle yrittäessään poseerausta.

Muutaman keski-ikäisen täti-ihmisen katse meni kieroon, kun tassuttelin ohi, mutta varmaankaan kukaan ei arvannut, että oikeasti hamonen olikin jotakin ihan muuta. Tai ainakin toivon, ettei kukaan huomannut. Kaveriksi laitoin viime kesän vakkaripaidan,violetin perhoshihaisen h&m:ltä.

Lakkasin viikonloppuna myös kynnet, ekaa kertaa varmaan kahteen vuoteen ! Ja milläs muullakaan värillä, kuin sillä violetilla.

Koeviikkon puskee päälle epämiellyttävän kovaa, mutta yritänyritänyritän saada huomenna aikaiseksi postausta, jossa olisi kunnon kuvia, eikä tämmöisiä.... no, tämmöisiä.

3 asiaa:

DEA kirjoitti...

noi kuvat on tosi söpöjä ja toi "mutkakuvan" vois ajatella taiteellisena ;DDDDDD
IHana se hamone.
käy kattoo muute http://dobye.webs.com

Juuli Linnea kirjoitti...

Kirjotat ihanalla tyylilllä, tosi hauska lukee postauksias :) Ja huippu hame!

aino kirjoitti...

foire secco: heh, kiittelen :) pitääkin käydä vilkaisemassa tuota sivua.

caramelo: oi kiitos, ja hame on kyllä ihan paras juuri nyt :D